– Kesäreportteri Meeri Järvi, kuvat ja teksti

Vielä on aikaa lueskella kirjoja rannalla valosta, kesäherkuista ja lämmöstä nauttien.

Kesällä kuvittelee aina tekevänsä paljon kaikkea spontaania, mutta nyt kun loppu alkaa jo häämöttää moni tajuaa, ettei ole tehnyt mitään järkevää. Parasta siis unohtaa se puhelimen räplääminen omassa sängyssä ja lähteä liikkeelle.

Voit vaikka lähteä pelkälle kävelylle nättinä päivänä, nauttia auringosta ja kuunnella hyvää musiikkia. Voit myös käydä kiertelemässä kirpputoreja. Niistä voi tehdä yllättäviäkin löytöjä.
Helppo tapa korvata epäterveelliset mässyt on ostaa pari litraa herneitä tai mansikoita ja mennä syömään ne puistoon kavereiden kanssa. Herkut sopivat myös hyvin mukaan rauhallisille lukuhetkille rannalla.

Kokoa kaverit kasaan ja lähtekää pallottelemaan lähimmälle kentälle tai menkää ajelemaan päämäärättömästi. Jos ajokorttia ei vielä ole, on huippuhauskaa myös kuljeskella busseilla minne sattuu ja katsoa mihin päätyy. Kavereiden kanssa voi myös lähteä ABC:lle vaikkapa kahville.

Nyt on vielä hyvin aikaa myös toteuttaa ne suunnitelmat roadtripeistä ja muista reissuista, joita suunnittelit ennen kesää.

Tapahtumarikasta loppukesää kaikille!

Kesä on herneiden ja mansikoiden aikaa.Lue lisää Meerin juttuja Tesoma-blogista:

Tesoman ennen ja nyt
Nuorten viisi parasta hengailumestaa Tessulla kesällä!