TWITTER

AJATUS

Tesoma-portaali on Tesoman alueen yhteinen internetsivusto, joka kokoaa tietoa Tesomasta, sen julkisista ja yksityisistä palveluista, tapahtumista ja harrastusmahdollisuuksista.

Portaali tarjoaa alueen toimijoille ja asukkaille sähköisen osallistumis-, vaikuttamis- ja keskustelukanavan. Tesomalla toimiville yhdistyksille, yrityksille ja taloyhtiöille se voi toimia oivana esittäytymispaikkana.

Tesoma-portaali toteutetaan yhteistyössä alueen asukkaiden, yhdistysten ja yritysten kanssa. Katselet parhaillaan portaalin ensimmäistä perusversiota. Tätä alustaa on tarkoitus lähteä yhdessä muokkaamaan.

LISÄTIETOJA:

Projektikoordinaattori
Johanna Kurela
p. 040 139 1539
johanna.kurela(at)tampere.fi

Tesoman terveysasemalla 3.1.2022 alkaen ajanavarauksella koronarokotuksia klo 16-18

Tesoman yhteisökahvila OmaNaapurin lounaslista  viikko 21

Tesoman yhteisökahvila OmaNaapurin lounaslista                                                                                     Viikko 21 Lounas tarjolla klo 11-15   Asiakastila on avoinna ma-to 8-17, pe 8-15, la 10-15 Voit soittaa ja tilata etukäteen tai tulla valitsemaan tuotteet vitriinistä. p.050 [...]

HYVINVOINTIKESKUKSEN PALVELUT 4/2022

OmaMehiläinen Digiklinikka 24/7 käyttöön Tesoman terveyspalvelualueen asukkaille

Lataa sovellus tai asioi verkossa

Tesoman hyvinvointikeskuksella/ alueella on paljon maksuttomia palveluita ja tapahtumia

             

Alueverkostot aloittavat syyskauden – teemana muun muassa kulttuuripääkaupunkihaku

Tampereen alueverkostot kokoontuvat taas kesätauon jälkeen. Elokuussa etelän, kaakon ja keskustan alueverkostoissa käsitellään kulttuuripääkaupunkihakua. Lue lisää