TIETOSUOJASELOSTE

Sivuston ylläpitäjä ja sivuston tarkoitus

Omatesoma.net-verkkosivuston ylläpitäjä on Tesoman hyvinvointikeskus. Sivustosta vastaa Setlementti Tampere ry, joka on yksi Tesoman hyvinvointiallianssin osapuolista.

Sivusto on tarkoitettu Tampereen Tesoman alueen asukkaiden ja toimijoiden yhteiseksi viestintä- ja osallistumiskanavaksi, joka voimistaa alueen yhteisöllisyyttä. Sivusto on luotu vuosina 2016-2018 osana Tampereen kaupungin Oma Tesoma -hanketta.

Sivuston ylläpitäjän yhteystiedot

Setlementti Tampere
Tesoman hyvinvointikeskus/Yhteisökahvila
Tesomankatu 4 A
33310 Tampere
Y-tunnus: 0993841-7

Rekisterin pitämisen peruste

Omatesoma.net-sivustolla pyydetään henkilötietoja ainoastaan kun:
– kävijä jättää sivustosta palautetta yhteydenottolomakkeella
– kävijä jättää sivuston tapahtumakalenteriin ilmoituksen omasta tapahtumastaan
– kävijä on Tesomalla toimiva kolmannen sektorin edustaja tai sivuston teknisestä ylläpidosta vastaava toimija, jolle myönnetään oikeus tuoda omatoimisesti sisältöä Omatesoma.net-sivustolle

Näitä tietoja pyydetään yhteydenottoa varten tai käyttöoikeuden myöntämisen takia.

Käyttäjien tiedot ja niiden tarkistus

Palaute- tai tapahtumanilmoituslomakkeella yhteyttä ottaneista on tallennettuna nimi ja sähköpostiosoite.

Omatesoma.net-sivuston rekisteröityneistä käyttäjistä on tallennettuna käyttäjäprofiiliin etu- ja sukunimi, käyttäjänimi ja sähköpostiosoite.

Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin tahansa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Omatesoma.net-sivuston ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille muuta kuin laissa erikseen säädetyissä tilanteissa.

Kommentointi

Kun vierailijat jättävät kommentteja sivustolle, kerätään kommenttilomakkeessa olevat tiedot sekä vierailijat IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Kommenttien jättäneiden kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että vierailijan seuraavat kommentit voidaan tunnistaa ja hyväksyä automaattisesti sen sijaan, että ne säilytetään moderointijonossa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Omatesoma.net-sivustolla on upotettuna kolmannen osapuolen sivustolla tuotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita). Nämä sivustot voivat kerätä tietoa kävijästä, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida kävijän vuorovaikutusta upotetun sisällön kanssa.

Analytiikka

Sivustolla on käytössä Google Analytics.