Tesoma-blogin ”Kuukauden tesomalainen yrittäjä” -sarjan avaa Tesoman apteekki.

Apteekkari Eila Tervola

Tesoman apteekki on toiminut eri pisteissä Tesomalla jo vuodesta 1973. Nykyisellä paikalla Tesoman valtatiellä apteekki on sijainnut 90-luvun alkupuolelta lähtien. Selvää on, että Tesoman apteekki on eräs Tesoman alueen ensimmäisistä ja pisimpään Tessulla viihtyneistä yrityksistä.

Apteekkari Eila Tervolan mukaan apteekki on kasvanut kiinteäksi osaksi Tesomaa. – Monenkin asiakkaan kanssa on naurettu elämän ja olemisen kummallisuuksille.

Monen muun yrityksen tavoin Tesoman apteekki on löytänyt itsensä uudistuvan Tesoman työmaiden keskeltä. Uudistuva Tesoma elävöittää aluetta ja rakentaa toimivampaa tulevaisuutta, mutta meluavat rakennustyömaat vaativat kärsivällisyyttä. Apteekkari Tervola muistuttaakin, että rakennustyömaiden värittämästä keskustasta löytyy edelleen samat palvelut kuin aiemminkin.

– Kestäkää vielä vähän aikaa rakennustyömaita, älkääkä unohtako meitä työmaan keskellä olevia yrityksiä. Tesoman apteekin Facebook-sivuilta löydät ajankohtaiset vinkit ja tarjoukset. Käy tykkäämässä!

Palvelut eivät ole rakennustyömaiden myötä kadonneet. Tesoman apteekista löytyy perinteisten reseptilääkkeiden lisäksi apteekkikosmetiikkaa ja elämää helpottavia apuvälineitä. Tesoman apteekista on mahdollista tilata myös lääkkeiden kotiinkuljetuksen ja tarkistuksen tapaisia palveluita. Suosituin palvelu on ollut reseptien uusintapyyntöjen lähetys sähköisesti terveysasemille.

Sähköistyminen näkyy muutenkin apteekin arjessa. Tesoman apteekin valikoimaan pääsee tutustumaan osoitteessa www.kauppa.tesomanapteekki.fi. Ja tietysti halutessa toimitettuna aina kotiovelle asti!