Tapahtumat

Vasemman reunan painikkeilla voit etsiä tapahtumia kategorioittain ja selata kalenteria eteen- ja taaksepäin. Oikean reunan painikkeesta voit vaihtaa näkymää.
Ilmoita oma tapahtumasi mukaan tämän lomakkeen avulla.
Voit tilata tapahtumat esim. omaan Google- tai Outlook-kalenteriisi kalenterinäkymän alareunan Tilaa-napista.

tammi
11
la
Lähiliikunta pop up- tapahtuma Tesoman hyvinvointikeskus/Westeri @ Tesoman hyvinvointikeskus/Westeri
tammi 11 @ 13:00 – 15:00

 

Tule tutustumaan alueella tarjottaviin liikuntamahdollisuuksiin;
alueen toimijat esittelevät palvelujaan.
Infoa, tanssi- ja musiikkiesityksiä sekä lapsille kasvomaalausta.
Tervetuloa!

”Tule pistäytymään ja kysymään Tampereen kaupungin liikunnanohjaajalta vinkkejä oman kunnon hoitamiseen tai tietoa kaupungin liikuntamahdollisuuksista.”

”Olemme Rock’n’Swing -tanssiseura, ja tarjoamme laadukasta tanssinopetusta Ikurin liikuntakeskuksessa kaikenikäisille. Omat ryhmät perheille/alle kouluikäisille, kouluikäisille sekä aikuisille.
lisätietoja www.swingteam.fi”

 

”Tanssiseura Spiral ry on tamperelainen, iloinen ja innovatiivinen tanssiseura, jonka tavoitteena on, sekä liikuttaa, että tanssittaa kaikkia pirkanmaalaisia, vauvasta vaariin. Olemme panostaneet etenkin aikuisten alkeisopetukseen unohtamatta perheen pienimpiä. Ryhmät toimivat niin arki-iltoina kuin viikonloppuisinkin. Toimintamme keskittyy Tampereen Tesomalle, Ikurin liikuntahalliin.
Lisätietoja www.tanssiseuraspiral.fi”

”Nyrkkeily tuo ihmisiä yhteen yhteisöllisellä tavalla, jossa on säännöt ja kunnioitus toista kohtaan. Nämä arvot kestävät läpi elämän!”  http://www.respectboxing.fi/