tesoman hyvinvointikeskuksen palvelut 8.3.-18.4.2021 TERVEYSASEMA palvelee normaalisti ma-pe 8-16.   Koronarokotusten aikataulu muuttuu nopeaan tahtiin ja uusin tieto löytyy päivitettynä  www.Tampere.fi sivuilta. Koronarokotuksiin ajanvaraus tapahtuu netin kautta Tampereen kaupungin ohjeiden mukaan.   NEUVOLASSA toiminta jatkuu entiseen malliin, ei muutoksia sulkuajaksi.   HAMMASHOITOLA toiminta jatkuu entiseen malliin, ei muutoksia sulkuajaksi.   NEUVONTA 1.krs palvelee ma-pe 8-15.30   KIRJASTO on avoinna ma-to 8-20, pe 8-19, la 9-16.  Mainittuna ajankohtana voi noutaa varauksia, palauttaa lainoja tai käyttää tietokonetta välttämättömissä asioissa (15 min). Lainausalueelle on lisäksi tuotu pieni valikoima aineistoa lainattavaksi. Kokoelma- ja oleskelutilat on suljettu.   TESOMAN NUORTEN TILA NUORKKA on suljettu toistaiseksi.  Järjestämme ryhmätoimintaa 13-17- vuotiaille, johon täytyy ilmoittautua etukäteen. Suunnittelemme myös toimintaa 9-12- vuotiaille. Lisätietoa ja ilmoittautuminen ryhmiin p. 050 385 0219.  Olemme tavoitettavissa nuoria varten. Meitä voit pyytää juttuseuraksi, auttamaan opintojen, läksyjen tai jonkin muun asian kanssa! Jalkaudumme alueella ke-la. Tavoitat meidät puhelimitse p. 044 486 3022 ,  ma-la 15-19.30.   Tietoa toiminnasta löydät: IG: tesomannuorisotila Tiktok: tesomannuorkka Facebook: Tesoman nuorisotila   YHTEISÖKAHVILA OmaNaapuri  1.krs p. 050 517 0185   ma-pe 9-15 vain NOUTOMYYNTIÄ (kahvia, pullaa, täytettyjä sämpylöitä ja leipiä, ruokaisia salaatteja, keittoa, täytettyjä uuniperunoita )  asiakastila on suljettuna