Maanantai—perjantai Maanantai—perjantai Maanantai—perjantai klo 9—15 Kelan etäpalvelu Ite-piste, Hyvinvointikeskus 1.krs Maanantai klo 9—14 28.3. / 25.4. / 23.5. Klo 12—14 Sosiaaliohjaaja Kuulolähipalvelu Potilastoimiston luukku, Hyvinvointikeskus 3.krs Neuvo, Hyvinvointikeskus 1.krs Tiistai Tiistai Tiistai klo 9—14 Sosiaaliohjaaja Potilastoimiston luukku, Hyvinvointikeskus 3.krs klo 13—15 Terveydenhoitaja Palvelukioski, Hyvinvointikeskus 1.krs Keskiviikko Keskiviikko Keskiviikko Klo 12—15 Suuhygienistin vastaanotot(hoidon tarpeen arvio) Palvelukioski, Hyvinvointikeskus 1.krs Torstai Torstai Torstai 10.3./ 24.3./7.4./21.4./5.5./19.5. klo 8.30—9.30 Muistineuvoja Senioreille Neuvo, Hyvinvointikeskus 1.krs klo 12—15 Suuhygienistin vastaanotot (hoidon tarpeen arvio) Palvelukioski Hyvinvointikeskus 1.krs Klo 9—14 Sosiaaliohjaaja Neuvo Hyvinvointikeskus 1.krs Perjantai Perjantai Perjantai klo 9—14 Sosiaaliohjaaja Hyvinvointikeskus 1.krs 18.3./ 22.4./ 20.5./17.6. klo 10—14 Talousneuvola ja asumisneuvonta Tuuma/ Toimi 2.krs ja Neuvo, Hyvinvointikeskus 1.krs Maanantai Maanantai Maanantai klo 9.30-11 Avoin perhetoiminta / Monitoimisali Lysti (14.3. alkaen) Wihreä Puu Hyvinvointikeskus 1.krs klo 9.30-11 Avoin perhetoiminta / Monitoimisali Lysti (14.3. alkaen) Wihreä Puu Hyvinvointikeskus 1.krs klo 9.30-11 Avoin perhetoiminta / Monitoimisali Lysti (14.3. alkaen) Wihreä Puu Hyvinvointikeskus 1.krs klo 11—13 Käsityökerho Hyvinvointikeskus 1.krs klo 11—13 Käsityökerho Hyvinvointikeskus 1.krs klo 11—13 Käsityökerho Hyvinvointikeskus 1.krs klo 13—15 Digiosaamista kaikille Into Hyvinvointikeskus 1.krs klo 11.30-12.30 Perheliikunta Äiti-vauvaryhmä, Pilates Lysti Hyvinvointikeskus 1.krs Tiistai Tiistai Tiistai klo 11—11.30 Tuolijumppa Monitoimisali Lysti Hyvinvointikeskus 1.krs Tiistai parillisilla viikoilla Tiistai parillisilla viikoilla Tiistai parillisilla viikoilla Klo 13.30—15 Mukanetti Into Hyvinvointikeskus 1.krs Keskiviikko Keskiviikko Keskiviikko klo 9—14 Avointa perhetoimintaa lapsiperheille/Tampereen kaupunki Monitoimisali Lysti Hyvinvointikeskus 1.krs Klo 12.30—14 Tesoma harrastaa (nuoret) Kädentaitopaja Into Hyvinvointikeskus 1.krs Torstai Torstai Torstai 9.9. alkaen klo 11—11.30 Tuolijumppa Monitoimisali Lysti Hyvinvointikeskus 1.krs Klo 12.30—14 Tesoma harrastaa (nuoret) Liikeklubi Into Hyvinvointikeskus 1.krs Klo 17-18 Perheliikunta, vanhempi-lapsi 3-5 v, tanssi Monitoimisali Lysti Hyvinvointikeskus 1.krsTesoman hyvinvointikeskuksessa ovat tänä syksynä erityisen tärkeässä asemassa erilaiset matalan kynnyksen neuvonta- ja ohjauspalvelut. Keskuksen ensimmäisen kerroksen kahvilan tuntumassa tai terveyskioskissa on joka päivä tavattavissa eri asiantuntijoita, joiden apu ja osaaminen ovat helposti kaikkien alueen asukkaiden saatavilla. Palveluun ei tarvitse varata aikaa, ja se on maksutonta.

Terveyskioskissa pääset tapaamaan terveydenhoitajaa, diabeteshoitajaa, päihdesairaanhoitajaa, suuhygienistiä, ravitsemusterapeuttia tai fysioterapeuttia. Lisäksi omalla vuorollaan aulassa, usein kahvilan pöydässä, sinua odottavat juttusille liikuntaneuvoja, maahanmuuttajapalvelujen asiantuntija, perhepalvelujen eri ammattilaiset, nuoriso-ohjaaja, mielenterveys- ja päihdetyöntekijä, työllisyyspalvelujen asiantuntija, sosiaaliohjaaja, ikäihmisten palveluohjaaja, Länsi-Tampereen aluekoordinaattori sekä erilaisten yhdistysten asiantuntijat (esim. Sydänyhdistys, Kiusatut/Setlementti Tampere, Etsivä vanhustyö/Kotipirtti, vapaaehtoistyö/Naapurilähiö-hanke).

Neuvonnan ohella Tesoman hyvinvointikeskuksessa on tietysti tarjolla monipuolista toimintaa. Lapsille ja perheille on säännöllisesti Kimpassa-vauvakahvila, Wihreän Puun avoin perhekerho ja Junnu-Nuorkka alakouluikäisten iltapäiviin. Kaikenikäiset pääsevät osallistumaan vaikkapa kirjastokaraokeen, käsityö- ja askartelukerhoon, digitaitojen opastukseen, tuolijumppaan ja bingoon. Sunnuntaisinkin tapahtuu, vaikka muu hyvinvointikeskus on kiinni: silloin Kotipirtti järjestää monitoimitilassa ikäihmisille Iloa arkeen -iltapäivän kahvitteluineen ja juttukavereineen.