Tesoman hyvinvointikeskuksen hammashoitola on ottanut käyttöönsä oman ajanvarausnumeron
yli 18-vuotiaiden Tesomalaisten ajanvarausta varten. Tesoman ajanvarauksen numero 040 – 5000 990 palvelee ma-pe klo 8.00 – 16.00. Kiireelliseen ensiapuun pääsyn voi varmistaa parhaiten soittamalla heti ajanvarauksen auetessa klo 8.00. Kiireettömät ajanvaraukset onnistuvat parhaiten alkaen klo 10.00. Ajanvarausnumerosta saa varattua aikoja hammaslääkäreille ja suuhygienisteille Tesoman Hyvinvointikeskuksen hammashoitolaan.

Alle 18-vuotiaiden Tesomalaisten, sekä muiden kuin Tesomalaisten ajanvaraus tapahtuu keskitetyn ajanvarausnumeron kautta numerosta: 03 5657 0100, ma – pe klo 8 – 17.

Hammashoitola sijaitsee Hyvinvointikeskuksen 2.kerroksessa, johon on kulku sekä kaupan että Hyvinvointikeskuksen kautta. Hammashoitolaan ei ole ilmoittautumista ja asiakkaat noudetaan nimellä odotusaulasta. Hammashoitola palvelee myös lauantaisin sopimuksen mukaan. Kulku onnistuu tällöin sekä Hyvinvointikeskuksen pääovista, että kaupan puolelta klo 9.00 alkaen.