Niin on vierähtänyt jo 8 kuukautta hyvinvointikeskuksen avajaisista. Vanha sanonta ” aika kuluu, kun on kivaa” pitää paikkansa. Uuden talon käyttöönoton alkurytäkästä kun on selvitty, on peruspalvelujen lisäksi saatu taloon paljon touhua ja tohinaa: erilaisia tilaisuuksia jos minkäkin asian tiimoilta , säännöllisiä matalan kynnyksen palveluja ja Tesoman oman toimijaverkon yhteistyöllä tehtyjä isojakin tapahtumia.
Alakerran Palvelusydämessä on heti huomattu, että tällaiselle toiminalle on ollut alueella tilaus. Se näkyy myös ihanan yhteisöllisenä ilmapiirinä yhteisökahvilassa, josta on tullut alueen olohuone hetkessä. On mahtavaa työskennellä juurevien, omasta alueestaan ylpeiden tesomalaisten sekä alueelle muuttaneiden uusien tesomalaisten kanssa .
Pian on paketoitu tämä vuosi kultaisiin kääreisiin ja uusi vuosi tulee varmasti tuottamaan meille monin verroin lisää mukavia hetkiä ja kohtaamisia Hyviksellä.
Rauhallista Joulua ja kaikkea hyvää Uuteen Vuoteen 2019!