Onko sinulla hyviä ideoita mutta ei rahaa niiden toteuttamiseen? Joukkorahoitus voi olla ratkaisu pulmaasi. Tule infotilaisuuteen kuulemaan lisää ja saamaan sparrausta joukkorahoitettavalle ideallesi. Kaikille kiinnostuneille avoin tapahtuma on torstaina 9.11.2017 klo 17–20 Lielahden kartanossa.

Ilta jakautuu kahteen osaan: joukkorahoituksen yleisesittelyyn ja valmennukseen, joka on suunnattu joukkorahoituskampanjaa suunnitteleville. Voit osallistua näistä molempiin osiin tai vain toiseen.

Yleisesittelyssä osallistujat saavat tiiviin tietopaketin joukkorahoituksesta. Mitä se on ja miten se toimii? Mitä laki sanoo siitä? Millainen on hyvä joukkorahoituskampanja?

Illan jälkimmäinen puoli on suunnattu niille, joilla on jo jokin joukkorahoitettavaksi sopiva idea ja jotka kaipaavat tukea kampanjan aloittamiseen. Joukkorahoituksen asiantuntijat sparraavat osallistujia pienryhmissä onnistuneen kampanjan toteuttamiseksi. Miten juuri sinun kampanjasi saadaan onnistumaan? Mihin pitää vielä syventyä?

Joukkorahoitusillan ohjelma

Aika: torstai 9.11.2017
Paikka: Lielahden kartano, Lielahdenkatu 10-12, Tampere
Katso täältä, miten pääset paikalle.

klo 17–18 Perustietoa joukkorahoituksesta
klo 18–20 Pienryhmissä valmennusta joukkorahoituskampanjaa suunnitteleville

Kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen.

Ilmoita tulostasi tällä lomakkeella viimeistään pe 3.11.2017. Tilaisuuteen mahtuu rajallinen määrä osallistujia.

Tilaisuus järjestetään Tampereen kaupungin, Mesenaatti.me-yhteisörahoituspalvelun ja Hiedanrannan kehittämisohjelman yhteistyönä.

Joukkorahoitusilta on osa Tampereen kaupungin 6Aika – Avoimet innovaatioalustat -hanketta, jonka tavoitteena on vauhdittaa joukkorahoituksen yleistymistä Tampereen alueella. Hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto ja Tampereen kaupunki.

Lisätietoa
projektipäällikkö Lilli-Nora Siikasmaa
puhelin 040 658 7593
sähköposti