Tesoman hyvinvointikeskukseen on tulossa uudenlainen yhteisökahvila eli kaikille alueen asukkaille avoin kohtaamispaikka, jossa järjestetään monipuolista tapahtumatoimintaa. Tätä yhteisökahvilakonseptia kehitetään elo-syyskuun ajan Koklaamossa Tampereen kaupungin, yksityisen ja kolmannen sektorin voimin.

Tesoman hyvinvointikeskuksen yhteisökahvilan päävastuulliseksi toimijaksi on valittu Setlementti Tampere ry.

Yhteisökahvilan tarkoituksena on voittoa tavoittelemattomasti työllistää nuoria ja vaikeasti työllistettäviä henkilöitä sekä järjestää alueen asukkaille terveyttä ja hyvinvointia edistävää toimintaa, kuten erilaisia tapahtumia, ryhmiä, tilaisuuksia, harrastustoimintaa sekä vertais- ja vapaaehtoistoimintaa.

Tesoman hyvinvointikeskukseen on tulossa yhteisökahvilan lisäksi kirjasto, lehtilukusali, nuorisotilat, terveysasema, hammashoitola, äitiys- ja lastenneuvola sekä neuvonta- ja ohjauspiste. Talossa on tapahtuma- ja kokoontumistiloja, joita alueen toimijat voivat varata käyttöönsä.

Tesoman hyvinvointikeskus avautuu keväällä 2018.

Lisätietoja Koklaamosta:
www.koklaamo.fi