Tesoman kulttuurikummien teltassa pääsi sirkustelemaan.


– Kesäreportteri Riina Kokkonen, teksti ja kuvat

Tesomalaisia oli kokoontunut yhteen Tesoma-päivillä, jotka järjestettiin Tesomajärven rannalla 27. elokuuta. Rannalla ympäri järven oli erilaisia pisteitä, joista löytyi tekemistä kaikenikäisille. Pisteitä järjestivät esimerkiksi Harjun seurakunta, nuorisokeskus eli nuorkka, Punainen Risti, Tesoman kirjasto, Oma Tesoma -hanke ja moni muu.

Lapsille oli järjestetty erilaisia kilpailuja ja rasteja kuten keppihevosrata, pallonheittoa, askartelupiste ja sirkusteltta.

Tampereen kaupungin Oma Tesoma -hankkeen teltassa sai tietoa Tesoman uudistuksista, Tesoman Olkkarin toiminnasta ja muista Tesomaan liittyvistä asioista.

Rannalla oli iloinen tunnelma, ja moni oli tullut paikalle. Tällaiset tapahtumat tuovat ihmisiä yhteen ja houkuttelevat viettämään aikaa kauniissa järviympäristössä.

Tesomalla tapahtuu ympäri vuoden

Tesomalla on vilkasta tapahtumatoimintaa ympäri vuoden. Erilaisia tapahtumia järjestävät kaupungin ja Oma Tesoman lisäksi urheiluseurat, Tesoma-seura ja monet muut toimijat. Lisäksi on viikoittaisia kerhoja eri teemoista kaikenikäisille sekä Tesoman palveluiden ja ympäristön kehittämiseen liittyviä asukastilaisuuksia.

Lisätietoa Tesoman tapahtumista löytyy Tesoman ja sen lähialueiden omalta aluesivustolta Omatesoma.net ja erityisesti sen tapahtumakalenterista: omatesoma.net/calendar/.

Oma Tesoma -hanke jakoi lapsille vihreitä ja sinisiä ilmapalloja.