Tesoman keskustaan rakennetaan parhaillaan uutta liikerakennusta, joka avautuu asiakkaille keväällä 2018. Ruokakaupan ja muiden liikkeiden lisäksi taloon tulee runsaasti julkisia palveluja.

Uuteen taloon siirtyy saman katon alle Tesoman kirjasto, nuorisotilat, terveysasema, hammashoitola sekä neuvolat. Talon katutasoon tulee myös avara, kaikille avoin yhteisökahvila sekä tiloja, joissa esimerkiksi yhdistykset voivat järjestää erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Koko tämä kokonaisuus muodostaa Tesoman hyvinvointikeskuksen.

Rakennus on kevättalvella saavuttanut harjakorkeutensa, ja parhaillaan rakennetaan sisätiloja. Seuraava kuvasarja näyttää, miltä talossa näytti toukokuun 2017 alussa harjannostajaisten aikaan.

Hyvinvointikeskuksen katutasossa on kirjasto, josta avautuu näkymä Tesomankadulle. – Kuva Johanna Kurela.

Kirjaston tilat ovat avarat ja täynnä luonnonvaloa. – Kuva Johanna Kurela.

Hyvinvointikeskuksen katutasoon tulee runsaasti erikokoisia tiloja, missä voidaan pitää esimerkiksi kokouksia tai missä palveluneuvojat voivat ottaa vastaan asiakkaita. – Kuva Johanna Kurela.

Hyvinvointikeskuksen keskellä on korkea aula, josta pääsee suureen monitoimitilaan. Se sopii esimerkiksi konserteille tai luentotilaisuuksille. – Kuva Johanna Kurela.

Lue lisää Tesoman hyvinvointikeskuksesta

Tesomalle käynnistetään hyvinvointikeskusta – Projektipäällikkö Riikka Helminen, Tesoman hyvinvointiallianssi
Tesomalla tehdään tulevaisuutta – Apulaispormestari Mikko Aaltonen, Tampereen kaupunki
Hyvinvointikeskus Tesomalle – mikään ei muutu ja kaikki muuttuu – Yleislääketieteen erikoislääkäri Atte Vadén, Tesoman hyvinvointiallianssi
Lisää lääkäreitä vai lisää ystäviä? – Yleislääketieteen erikoislääkäri Atte Vadén, Tesoman hyvinvointiallianssi